Nadchodzące wydarzenia

Przydatne Strony

Sponsorzy

Mastergrupa

Instruktor pływania z licencją Polskiego Związku Pływackiego, fizjoterapeuta, instruktor nordic walking, wychowawca na koloniach dla dzieci i młodzieży. Ukończył kurs dla ratowników przedmedycznych. Studiował na Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie. Posiada wieloletnie doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą. Szkoli techniki pływackie u najmłodszych zawodników klubu oraz przygotowuje ich do udziału w zawodach z cyklu "Świętokrzyskie - Już Pływam". Nagrodzony Nagrodą Starosty Buskiego w Dziedzinie Kultury Fizycznej.

ukończył Akademię Wychowania Fizycznego w Katowicach, trener II klasy, instruktor pływania, ratownik WOPR, nauczyciel wychowania fizycznego. Szkoli najstarszych zawodników i przygotowuje ich do najważniejszych zawodów pływackich takich jak: Mistrzostwa Polski, Mistrzostwa Okręgu Świętokrzyskiego, Duża Świętokrzyska Liga Pływacka. Sześciokrotnie nagrodzony Nagrodą Starosty Buskiego w Dziedzinie Kultury Fizycznej.

Czytaj więcej...ukończył Akademię Wychowania Fizycznego w Katowicach, instruktor pływania, nauczyciel wychowania fizycznego, przygotowuje zawodników do udziału w Małej Świętokrzyskiej Lidze Pływackiej. Dwukrotnie nagrodzony Nagrodą Starosty Buskiego w Dziedzinie Kultury Fizycznej.