Międzyszkolny Uczniowski Klub Sportowy UNIA przy Pływalni Miejskiej w Busku-Zdroju zaprasza dzieci w wieku 7 - 8 lat posiadające podstawowe umiejętności pływackie.

Gwarantujemy:

• profesjonalne szkolenie obejmujące wszystkie style pływackie,
  • wysoki poziom szkolenia sportowego,
  • przygotowanie do udziału w zawodach pływackich rangi wojewódzkiej i ogólnopolskiej,

Przyjęcie do Klubu poprzedzone jest treningiem kwalifikacyjnym.

MUKS UNIA jest w pełni profesjonalnym klubem sportowym posiadającym licencję Polskiego Związku Pływackiego. Od ponad 15 lat realizuje cele statutowe związane z popularyzacją pływania i szkoleniem dzieci i młodzieży w sporcie kwalifikowanym. Zadaniem klubu jest wychowanie przyszłych sportowców oraz umożliwienie im udziału w zawodach pływackich rangi wojewódzkiej i ogólnopolskiej.

Dzięki fachowym treningom prowadzonym przez doświadczoną i wykwalifikowaną kadrę zawodnicy MUKS UNIA wywalczyli już kilkanaście medali Mistrzostw Polski w poszczególnych kategoriach wiekowych i plasują się w czołówce klasyfikacji indywidualnych i drużynowych Świętokrzyskiego Okręgowego Związku Pływackiego.

Zapisy dzieci prowadzone są drogą mailową - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

W tytule: nabór, w treści: imię i nazwisko dziecka, wiek i numer kontaktowy do rodzica.

ilość miejsc ograniczona.

Zapraszamy :)

b_300_250_16777215_00_images_nowa-ulotka.png

b_300_250_16777215_00_images_ulotka-nowa-str-2.png