b_300_250_16777215_00_images_NABR-DO-MUKS-UNIA.png

Międzyszkolny Uczniowski Klub Sportowy UNIA przy Pływalni Miejskiej w Busku-Zdroju ogłasza nabór dzieci z roczników 2012 i 2013.

Zgłoszenia - do 8 października 2020r. prosimy kierować na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w tytule wpisując NABÓR DO KLUBU,  w treści imię i nazwisko dziecka, wiek, nr telefonu kontaktowego. W przypadku pytań również zachęcamy do kontaktu mailowego.

Zapraszamy dzieci umiejące pływać.

Gwarantujemy:

• profesjonalne szkolenie obejmujące wszystkie style pływackie,
  • wysoki poziom szkolenia sportowego,
  • przygotowanie do udziału w zawodach pływackich rangi wojewódzkiej i ogólnopolskiej,

Przyjęcie do Klubu zostanie poprzedzone treningiem kwalifikacyjnym.

MUKS UNIA jest w pełni profesjonalnym klubem sportowym posiadającym licencję Polskiego Związku Pływackiego. Od ponad 15 lat realizuje cele statutowe związane z popularyzacją pływania i szkoleniem dzieci i młodzieży w sporcie kwalifikowanym. Zadaniem klubu jest wychowanie przyszłych sportowców oraz umożliwienie im udziału w zawodach pływackich rangi wojewódzkiej i ogólnopolskiej.

Dzięki fachowym treningom prowadzonym przez doświadczoną i wykwalifikowaną kadrę zawodnicy MUKS UNIA wywalczyli już kilkanaście medali Mistrzostw Polski w poszczególnych kategoriach wiekowych i plasują się w czołówce klasyfikacji indywidualnych i drużynowych Świętokrzyskiego Okręgowego Związku Pływackiego.

ulotka str.1

ulotka str. 2