Nadchodzące wydarzenia

Sponsorzy

Mastergrupa

marek

Międzyszkolny Uczniowski Klub Sportowy UNIA przy Pływalni Miejskiej w Busku-Zdroju zaprasza dzieci z roczników 2014 i 2013 posiadające podstawowe umiejętności pływackie.

Gwarantujemy:

• profesjonalne szkolenie obejmujące wszystkie style pływackie,
  • wysoki poziom szkolenia sportowego,
  • przygotowanie do udziału w zawodach pływackich rangi wojewódzkiej i ogólnopolskiej,

Przyjęcie do Klubu zostanie poprzedzone treningiem kwalifikacyjnym.

MUKS UNIA jest w pełni profesjonalnym klubem sportowym posiadającym licencję Polskiego Związku Pływackiego. Od ponad 15 lat realizuje cele statutowe związane z popularyzacją pływania i szkoleniem dzieci i młodzieży w sporcie kwalifikowanym. Zadaniem klubu jest wychowanie przyszłych sportowców oraz umożliwienie im udziału w zawodach pływackich rangi wojewódzkiej i ogólnopolskiej.

Dzięki fachowym treningom prowadzonym przez doświadczoną i wykwalifikowaną kadrę zawodnicy MUKS UNIA wywalczyli już kilkanaście medali Mistrzostw Polski w poszczególnych kategoriach wiekowych i plasują się w czołówce klasyfikacji indywidualnych i drużynowych Świętokrzyskiego Okręgowego Związku Pływackiego.

Ze względu na obostrzenia związane ze stanem epidemii, zachęcamy do kontaktu mailowego lub telefonicznego.

ulotka str.1

ulotka str. 2