• buskowianka
b_300_250_16777215_00_images_BADANIA-2020.png

Drodzy klubowicze, ze względu na obecną sytuację w kraju, tym razem badania lekarskie zawodników odbędą się w innej formie.

1 września jedziemy na badania do Słupi Jędrzejowskiej, gdzie poradnia medycyny sportu będzie udostępniona tylko dla Was. Zbiórka o godz. 12:00 na parkingu Pływalni Miejskiej w Busku. Organizujemy transport, więc prosimy o zgłoszenia do 27 sierpnia, mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
(w tytule BADANIA, w treści: imię i nazwisko zawodnika, data urodzenia i adres zamieszkania).

Osoby, które nie będą uczestniczyły w badaniach są zobowiązane do dostarczenia zaświadczenia lekarskiego o braku przeciwwskazań zdrowotnych do uprawiania sportu w dyscyplinie pływanie najpóźniej do 4 września, na karcie zawodnika dostępnej u zarządu klubu.