Nadchodzące wydarzenia

Sponsorzy

Mastergrupa

b_300_250_16777215_00_images_plakat-sponsorski.png

Organizacja tak wielkiego przedsięwzięcia jak Mistrzostwa Buska-Zdroju w Pływaniu odbywa się, dzięki wsparciu instytucji i firm, dla których nasz klub jest nierozerwalnie związany z naszym miastem i wrósł w jego historię.

Mistrzostwa Buska - Zdroju w Pływaniu - Ogólnopolskie Zawody Pływackie o Puchar Starosty Buskiego wsparli:

ZŁOTY SPONSOR - MASTERGRUPA

PARTNERZY WYDARZENIA:

•  Zadanie publiczne: "Mistrzostwa Buska-Zdroju w Pływaniu - Ogólnopolskie Zawody Pływackie o Puchar Starosty Buskiego" jest współfinansowane ze środków Powiatu Buskiego
  • GMINA BUSKO-ZDRÓJ
  • BUSKIE SAMORZĄDOWE CENTRUM KULTURY
  • DANIEL PIWOWARCZYK PHOTOGRAPHY
  • BUSKI OŚRODEK SPORTU I REKREACJI
  • WR PROJECT - Spoty Reklamowe, Spoty wizerunkowe oraz Wideoprezentacje, to głównie to czym się zajmujemy. Jesteśmy nastawieni na small biznes, gwarantujemy przystępne ceny dla każdego. Internet to teraz najważniejsze medium. Twoja firma potrzebuje nowej formy reklamy, zdjęcia i opis tego co oferujesz to już za mało, to mają wszyscy. My wychodzimy na przeciw nowoczesnemu i chcącemu wykorzystać potencjał swojej marki, aktywnemu przedsiębiorcy. Twój kanał na YouTube, Facebook oraz inne portale społecznościowe muszą być wzbogacone o coś czego nie ma Twoja konkurencja. SPOT REKLAMOWY, SPOT WIZERUNKOWY, PREZENTACJA to doskonała forma reklamy, wzbudza zainteresowanie i dzięki temu pomaga Ci sprzedawać więcej. Zadzwoń i zapytaj. Reklama nie musi być droga... 795776574

SPONSORZY:

FIRMY WSPIERAJĄCE:

• CICHA ZDRÓJ