b_300_250_16777215_00_images_ana5.jpg

zapraszamy na zawody w ramach Świętokrzyskiej Ligi Pływackiej - podczas 5 Rundy Dużej Ligi zobaczymy zawodników 12 letnich i starszych, którzy zmierzą się w 8 konkrecjach indywidualnych i 3 sztafetowych. Przybywajcie na Pływalnię Miejską aby zobaczyć najlepszych świętokrzyskich pływaków ;)

Po raz piąty w tym roku, tym razem na Pływalni Miejskiej w Busku-Zdroju spotkają się zawodnicy i zawodniczki rywalizujące w Dużej Świętokrzyskiej Lidze Pływackiej. W klasyfikacji drużynowej XVII-tej edycji Ligi ciągle toczy się rywalizacja o to kto ostatecznie zajmie drugą, a kto trzecią pozycję. Także w klasyfikacjach indywidualnych wiele jest jeszcze do poprawienia. Tak więc zanosi się na emocjonujące zawody. Początek rywalizacji sobota godz. 10:00. Wstęp na trybuny wolny, widzów serdecznie zapraszamy